dag 13 WK Izsák Hongarije

dag 13 WK Izsák Hongarije

30.09.2014

Vanmorgen vroeg weer om 6 uur vertrokken. Nadat we eerst in ons oventje warme broodjes hebben afgebakken voor onderweg. Lang leve de Aldi! We maken iedere dag voor onderweg eten en drinken klaar, dat scheelt weer tijd. ook Diesel ontbijt zijn hooi al rijdend. Ideaal, want dan is hij mooi een tijd afgeleid. We hebben al 2 week mazzel met het weer en ook nu zijn de weergoden ons goed gezind. Een beetje zon, dus niet te warm en weinig wind. IDEAAL reisweer.
Je kunt vinden dat toeval niet bestaat MAAR, het was wel heeeeeel toevallig dat Rudolfs familie op dezelfde parkeerplaats terechtkwam als wij tijdens een pauze. Er zijn er 10-tallen en dan tref je elkaar. Nog hilarischer; na zo,n 2 uur draait er vanaf een parkeerplaats een Nederlandse auto de snelweg op, net voor Rudolf langs, die toen in de vrachtwagen reed. En wie denk je? juist, weer zijn familie!!!. Hoe is dat mogelijk op 800 kilometer waarin we niet samen reizen?
Diesel doet het weer super tijdens de reis. Hij eet als een slootgraver en is al net zo gek op pauzes als wij. Want hij weet inmiddels prima dat er dan lekkere appels komen. We zien nu al dat ook Diesel veel heeft bijgeleerd sinds de lange reis naar Portugal, toen at hij al de 2e dag niet meer. En nu blijft hij vrolijk en normaal eten en drinken. En super mooi om dat steeds te zien in de camera, Dieseltje hangt in de cabine naast de tom-tom. Super gaaf was dat we zagen dat hij thuis " rook " net voor de rotonde in Gieten. Zo,n 10 kilometer vanaf huis begon hij als een gek te klauwen en te stampen. De kop kwam erop en hij stond geen seconde meer stil. Onvoorstelbaar dat ze het echt ruiken. 3092 kilometer is hij rustig geweest. Maar nu kan hij niet langer meer wachten om zijn maatjes de haflingers weer te zien. Morgen zal ik wat foto's maken als hij weer met zijn vrienden in de wei staat.
Nu eerst zoenen met het ontvangst comité wat al voor de boerderij klaar staat. foto's