dag 14 WK Izsák Hongarije

dag 14 WK Izsák Hongarije

01.10.2014

Weer thuis!

En daar zit je dan; op de bank met een kopje thee na te genieten en alle foto's te bekijken. Daarnaast staat Diesel pal voor het raam met zijn maatjes. Hij geniet 100% op de wei en speelt heerlijk met onze haflingers. Voor ons en hem is dat tafereeltje ultiem geluk.............
Wij zijn super tevreden en hebben naar ons idee geen steekje laten vallen. Natuurlijk wil je nog beter, maar je hebt te maken met dieren en niet alles gaat altijd zoals je wilt. Met een 23ste plaats en als 2e Nederlander eindigen is echt super fijn. We hebben laten zien dat we echt een plekje verdienden op het WK en niet achteraan mee reden, maar echt meededen in het spelletje. Van veel mensen hoorden we dat Diesel zo is vooruitgegaan en dat idee hebben we zelf ook. Daarnaast hebben we zelf ook heel veel bijgeleerd. Dus; op naar de volgende wedstrijd, we hebben er nu al weer zin in! Maar eerst willen we graag alle mensen bedanken die ons in dit avontuur gesteund hebben. Sommigen financieel, anderen met heeeeel veel hulp.
Naast Rudolf en mij was Tonnie echt ons maatje, het hele avontuur door. In alles stond hij meer dan zijn mannetje. Je hoeft nooit iets te vragen, dan is het al gedaan EN vooral op een manier waarop wij het graag willen, want zinnig zijn we ook nogal erg. De marathon heeft hij zelfs als groom meegereden omdat mijn knie nog te slecht is. Daarnaast mijn ouders die mee zijn gereisd en het hele circus draaiende hielden. Wij hebben ons over het hele wagenpark en eten en drinken niet druk hoeven maken. Mamma stond brood te smeren terwijl pappa de vrachtwagen cabine weer eens kantelde voor een check-up. Met niet al te nieuw materiaal geeft dat zoveel rust! en die heb je zo nodig in je hoofd. Ook heeft pappa de hele weg gechauffeurd, ideaal. Daarnaast kwam onze " kleine " Marijke op donderdag ook aan, samen met haar moeder. Normaal past ze op de boerderij en de paarden als wij op wedstrijd zijn. Nu kwam ze voor de verzorging van Diesel helemaal naar Hongarije. Ik laat normaal alleen aan Tonnie het voeren en mesten over, want je moet precies weten hoe je paard het doet. Bij wijze van spreke wil je iedere drol zien en van elke waterbak weten hoeveel eruit is. Maar deze dame vertrouw ik ook 100%. En de tijd hadden we hard nodig dus als je niet iedere 2 uur terug hoeft naar stal is een grote luxe. Daarnaast de ouders van Rudolf; Roel en Lia samen met oom Ningo en tante Anneke. Ze waren er voor alle klusjes als we ze nodig hadden. Maar als we rust nodig hadden voelden ze ook dat feilloos aan en gaven ons alle ruimte en rust die we nodig hadden.
En dan Anja en Marijke. Trouwe supporters die er voor je zijn als je de ring in gaat EN als je er weer uit komt. Vertrouwde hoofden is dan zo fijn! Gerard super bedankt voor alle lessen EN je goede tips en telefoontjes naar Hongarije. Een betere coach kunnen we niet krijgen. Ad, Shelto en Ingrid die iedere dag weer voor ons klaar stonden. En alle mensen, de vrienden van menteam P&K die een financiële bijdrage hebben gedaan, allemaal super bedankt! Bij iedere foto met jullie namen die we onderweg voor jullie hebben genomen gaf dat in je hoofd extra power. Fijn om te weten dat er zoveel mensen achter je staan.
En nu? Eerst Diesel rust geven, met hem wat spelen in het bos en daarna weer lekker door trainen, lessen en genieten! Wij zijn er nog lang niet klaar mee, maar zijn alleen nog maar enthousiaster geworden en gedreven om nog verder te komen in deze prachtige sport. foto's