dag 4 WK Izsák Hongarije

dag 4 WK Izsák Hongarije

21.09.2014

dag 4 Hongarije

Ons leventje is meestal aardig hectisch MAAR, ook erg fijn. nou zo kan ik ook het beste vandaag omschrijven. Wat een leuke dag!
We zijn natuurlijk begonnen met het trainen van Diesel. Daarna een lekker ontbijt. En toen........ afgereisd naar Budapest. En hoeveel geluk kun je hebben, want er was een 2-daags paardenfestijn.
We waren nog niet van de parkeerplaats af, toen we al een echte paardendraaimolen zagen. geweldig! Op een enorm plein waren shows en echte races onder het zadel en met wagens. We hebben daar geen kaartjes voor gekocht, want we wilden ook de stad zien. dus hup ons in het feestgedruis geworpen. En daar kun je je echt niets bij voorstellen. Er wonen 1,7 miljoen mensen in die stad en volgens mij zaten daarvan minimaal een kwart aan lange tafels in de stad te eten! Wat een sfeertje!
Aan het einde van een enorm lange winkelstraat konden we mee met een sight seeing. Dus huppa wij in de bus. Nou alleen dat was al een avontuur. Je ging berg op, berg af en zowel de remmen als de koppelingsplaat waren jaren geleden al overleden! Respect voor die arme man achter het stuur. Nu wil ik niet als een cultureel ontwikkeld iemand klinken, ( want dat ben ik verre van!. Mijn ouders namen me in het buitenland meestal mee naar een auto sloop voor onderdelen voor onze rally auto´s!!! ) maar deze stad moet je ooit eens gaan zien. PRACHTIG.
De tour paste precies bij mijn tempo. De vaart erin en veel zien ha ha. Je wist niet waar je moest kijken, het ene gebouw nog mooier dan het andere. We hebben er voor jullie een lading foto´s bij gedaan, mochten er nog meer cultureel onder ontwikkelde mensen zijn zoals ikke. Aan het einde van de 2 uur durende toer zijn we nog lekker wezen eten. Dat kon, want op stal is een erg aardig stal opperhoofd en voor het eerst in mijn wedstrijd carrière heb ik mijn voer taak uit handen gegeven. ( Mirjam, wil jij dit voor Martin Hölle vertalen? ) Deze man vertrouw ik wel!
Nu lekker slapen en morgen verhuizen naar het WK terrein en onze buitenlandse vrienden ontmoeten. De Zwitsers zijn al een week in dit mooie land.foto´s