Dag 5 Walbrzych Polen CAI-3*H1

Dag 5 Walbrzych Polen CAI-3*H1

22.08.2014

We zijn weer een stap verder want…………… we hebben inmiddels ook al een chef de equipe!
Alle informatie gaat via een vergadering voor, juist ja; chefs de equipes en laten wij met maar 1 team die nu net niet hebben!!! Maar dat betekende dus ook dat we nergens van op de hoogte waren. Dus de organisatie vroeg ons er toch 1 aan te stellen. Nou leek Tonnie ons de ideale persoon en met wat hulp van mijnheer van Amerongen (die hier voor het EK jury is) heeft hij nu een carrière switch gemaakt en is hij naast rijder en groom nu op deze JONGE leeftijd al chef de equipe.

En dan natuurlijk het belangrijkste vandaag; de dressuur. Diesel is de hele week al super fit en verschrikkelijk enthousiast. Als het een mens was grijnsde hij van oor tot oor en hij haalt ook de hele week al kattenkwaad uit. We weten inmiddels al, dan is hij op zijn best. Je ziet dat ook op de foto’s, overal de oren naar voren, ze vallen er nog net niet af.
Bij het losrijden zei Rudolf direct dat hij super fijn liep. We moesten van het in rij terrein naar het toch wat drukke hoofd terrein, maar hij werd er niets anders van, hij bleef marcheren.
De proef zelf waren we dik tevreden over. We hadden bij 1 middendraf een onregelmatigheid, maar verder liep het heerlijk. We staan dan ook bij 3 juryleden 3e, bij 1 jury tweede en bij 1 jury 7e.
Met een totaal van 50.43 strafpunten en In de einduitslag 3e achter de nummer 1 van de worldranking ; Bartlomiej Kwiatek en zijn zus Wieronika Kwiatec die eerste staat. Niet verkeerd.
Natuurlijk wil je altijd graag nog iets hoger eindigen, maar we zijn dik tevreden en over de proef al helemaal.
Morgen is de marathon, dus nu tot het donker is hindernissen verkennen. O, ja leuk nieuwtje; we hebben 2 Hollandse fans morgen! Erwin Pruim en Geert Kleine. Erwin die bij Rudolf lest komt kijken. Helemaal super natuurlijk wat vergeleken met alle enorme schares buitenlanders is er wel heel weinig oranje. We starten om 15.45 uur.
Dus Erwin, mocht je dit lezen, we verheugen ons op je komst. Foto's