Dag 7 Walbrzych Polen CAI-3*H1

Dag 7 Walbrzych Polen CAI-3*H1

24.08.2014

Laat ik maar gelijk met het slechte nieuws beginnen. Yep 3 ballen…………….
We kwamen het stadion in en Diesel werd toch iets kijkerig. Gelijk op 1 hadden we al een bal en helaas volgden er nog 2. Even flink balen natuurlijk. Toch nog 5e overall waar we erg blij mee zijn op zo’n Internationale wedstrijd.
MAAR, het was vooral een hele positieve en GEWELDIGE TOP week. We hebben genoten en weer heel veel geleerd. En we willen zeker vaker Internationaal starten om ervaring op te doen. We hebben van een aantal juryleden die hier waren voor het EK of voor ons een aantal hele goede tips gekregen waar we deze winter mee aan de slag kunnen. Verder van deze zelfde mensen ook veel complimenten waar we natuurlijk heel erg van genieten.
En dan vannacht weer op naar huis. Tenminste……………. Als we heel blijven. Rudolf heeft van de week al een salto gemaakt met 2 fietsen waarbij het remmen verkeerd ging en zijn been ligt open. We hebben de paarden EHBO kist er op los gelaten en het heelt erg mooi. ( Dat is ook de reden voor de oplettende kijkers dat hij de laatste dagen geen korte broek meer draagt! )En dan ikke. Op mijn fietsje was ik op weg naar het secretariaat om het paspoort van Diesel op te halen. Maar op de oprit naar het kasteel ben ik geschept door een racefiets! Deze dame kwam van rechts en zag een racefiets van links komen. Ikke remmen maar zag al dat hij nooit meer kon stoppen. En ik kon nooit zo snel meer afstappen en achteruit de berg op. Dus Klokje vloog door de lucht. Ik lande helaas op mn knie. De racefietser ( erg aardige!!! Jongeman ) heeft me weer van de grond geplukt samen met mevrouw Bateman. Mijnheer Lienart ( die van het rekenprogramma van de menwedstrijden) heeft me met zijn auto weer bij de vrachtwagen afgeleverd. Hoe leer je mensen kennen…….
Nu lig ik met 2 koelelementen uit ons vriezertje op bed voor jullie dit te typen. Klinkt zielig, maar valt mee hoor. Tonnie heeft net eten gekookt en het me op bed gebracht en Rudolf zorgt voor de ranja ha ha. Morgen ben ik weer als nieuw. Ook al is het een lange reis, ik heb er wel zin in. Weer een avontuur opzich. Vanuit Polen de groetjes van ons en thuis zal ik nog een mooi mapje met ; foto’s allerlei aanmaken. Bedankt voor alle leuke berichtjes en tot morgen. fotos