dag 8 WK Izsák Hongarije

dag 8 WK Izsák Hongarije

25.09.2014

De Dressuur

Met toch een kleine knoop in je maag stap je zo'n dag uit bed. Want immers, dit is een erg belangrijk onderdeel. Nu kan Diesel best goed lopen, maar het moet allemaal vandaag wel even lukken. Als eerste Nederlander moest Saskia starten met haar super gave paard Unique. Een kast van 1,80 cm. Maar helaas vond Unique de hoofdpiste en het hele circus aan tribunes en vlaggen veel te spannend en had Saskia echt haar handen vol. Dat resulteerde in 61 strafpunten. BALEN.
Daarna zijn we zelf alles weer klaar gaan maken. Het hele festijn van poetsen, vlechten etc loop je dan weer door en dan hup op de wagen. Rudolf had zich voor genomen om Diesel vooral relaxt er door te werken en vooral de rust erin te houden. In Polen maakte hij zich ook aardig druk en dat risico is hier ook heeeeel groot in zo'n ambiance. En zo heeft hij ook de proef gereden. Echt geprobeerd Diesel los door het lijf te rijden en de rust te bewaren, en…… resultaat; fijnste proef ooit op een paar kleine details na. In de uitgestrekte draf vertrok Diesel uit zichzelf, met soms een onregelmatige / galop pas. Met deze super proef en met de 47.1 strafpunt zijn we dan ook dolblij! Bovendien is het ook nog een WK waar je ze niet cadeau krijgt! Voor nu 300 % tevreden en natuurlijk gaan ooit die kleine storinkjes er ook uit (Hergen en Gerard komen jullie helpen?) Supergaaf om hier te mogen rijden met zo'n wereldpaard! Op veel foto’s heeft hij weer een mega zweefmoment. Wat kan dat dier draven!
Na ons reed Jan Moonen die 56 en een beetje aan strafpunten kreeg. En morgen gaan we kijken naar Wilbrord.
Nu eerst onze website voor jullie een update geven. Gister en vanmorgen hebben we alleen maar lopen hollen en was er echt geen tijd. Wat we jullie ook even willen laten zien is een foto van onze shirtjes. We hebben veel en leuk contact met het Zwitsers team Risch en we zijn dan ook echt fan van hun paard. Daarnaast hadden we Polen leuk contact met fam Kwiatek en we beloofden ook hun supporter te zijn. Toen we op het laatste moment hoorden dat we naar het WK mochten wilde ik graag leuke polo’s maken om te laten zien hoe leuk de mensport is doordat het onderlinge contact super is. MAAR welke gek drukt op woensdag middag binnen een half uur zoiets. Nou alle hulde aan het bedrijf PROMOTEX in Groningen. Met een stalen gezicht melden ze dat het binnen een half uur ging lukken en daaraan hielden ze zich. Het resultaat staat zowel in Polen als in Zwitserland op facebook! Dus Promotex bedankt! foto's