Doorzetter

Doorzetter

09.02.2012

Een paar maanden geleden kwam Anton Derking naar ons toe omdat hij graag wilde leren mennen. Hij wil graag hun Friese ruin voor de wagen en vind dat hij dan eerst zelf goed moet kunnen mennen voordat hij de Fries laat beleren. Aangezien hij ook geen ervaring heeft met paardrijden wil hij eerst zien of hij het wel zou kunnen en ging daarom in deze volgorde aan de slag.
JOEPIE!!! waren er maar veel meer van dit soort mensen. De meesten laten het paard beleren, kopen een wagen en gaan gewoon met het hele spul op pad. Anton zou van start gaan met Arriba die we normaal voor de lessen gebruiken, maar omdat Arriba een peesblessure heeft, moeten zowel Boogie als Diesel aan de lessen geloven.
Anton is begonnen met Diesel en het gaat SUPER. Hij heeft een geweldige inzet want hij lest buiten. En ’s avonds na het werk als het donker is, is dat niet altijd een pretje. Zelfs met alle regen afgelopen maanden en de huidige kou en sneeuw is hij iedere week trouw van de partij. Meer foto’s staan in foto's.