Op naar Dillenburg Duitsland CAI 3*

Op naar Dillenburg Duitsland CAI 3*

19.06.2014

Eindelijk is het zover! Samen op pad met Tonnie, Anja, Marijke, Rudolf en mijn moeder. We gaan naar Dillenburg, voor ons een kwalificatie wedstrijd voor het WK.
Best stoer, met twee mooie vrachtwagens EN natuurlijk Jeroen en onze Diesel.
De vrachtwagens zijn tot de nok toe volgepakt met hooi, stro, fietsen en natuurlijk de scooter, daar kun je in de bergen van Dillenburg niet zonder. Na een kleine 5 rijden uur kwamen we aan en al snel stonden we op plek. Midden in het “ stadsparkje “ Echt hilarisch als je het goed bekijkt. We staan pal onder de gymzaal van de school. Ieder plekje is vol gezet met vrachtwagens en caravans. Er is nog een klein stukje gras over waar……….. we moeten losrijden, aan de hand stappen, en uitstappen. Meer gras is er niet in de buurt te vinden. Normaal zou je zeggen; onmogelijk! Maar hier kan alles. En het is alleen maar heel gezellig. Diesel staat in een hele lange staltent tegenover Jeroen. Hij doet net alsof hij er al jaren woont en drinkt direct een bak water leeg en stort zich op zijn hooi. Al snel staat ons kampje en komen ook de ouders en oom en tante van Rudolf aan. We zijn compleet. Er mag tussen 18.00 uur en 20.00 uur getraind worden in de hoofdring en Rudolf heeft daar met Marijke achterop gebruikt van gemaakt en zo kon Diesel alvast even wennen aan de dressuur ring. Wat is Diesel toch een heerlijk paard! Hij keek nergens naar en deed gewoon zijn werk. Nog een klein detail; van het ieniniene losrij-veldje is ook nog een stukje ingepikt voor…….. een gezellig barretje, oranje parasols EN twee grote Tv’s waar voetbal op te volgen is. Hoeft niemand Nederland / Australië te missen.
Ik heb een paar foto’s erbij gedaan waar je ziet dat Rudolf los aan het rijden is, op de achtergrond zie je het voetbalhoekje en daar tussenin staat ook nog een hoefsmid een paard een ijzer vast te zetten! Ik kijk mijn ogen uit en geniet volop! Wat een lol kin je samen hebben op zo'n klein stukje wereld. Lekker slapen en op naar morgen!
foto's