Op naar het WK!!!!

10.09.2014

Juist! goed gelezen, wij mogen rijden op het wereldkampioenschap in Izsák Hongarije. Afgelopen maandag belde de bondscoach met dit leuke nieuwtje.
We zaten net te eten en kregen natuurlijk vervolgens geen hap meer naar binnen. Twee jaar geleden was het kort dag: 3 weken voor vertrek, maar dat record is verbroken! Anderhalve week voor vertrek dit keer.
Gelukkig zijn we er wel klaar voor. In januari hebben we een jaarplanning gemaakt waarin we alles naar het WK hebben toegepland. Dus alle lessen, dierenarts, hoefsmid en fysio waren zo geregeld dat het perfect uitkwam voor het WK. Ook hadden we in maart al bloedonderzoek laten doen naar infectieuze anemie en Diesel laten enten tegen Rhino en West-nile. Fijn dat we zo'n goede sportbegeleiding hebben van onze paardendierenarts Francoise Rey! Daardoor nu geen stress of problemen.
En dan………. als een gek de rest regelen. Want we zullen een route moeten kiezen. Soms rij je vanuit Noord Nederland heel anders dan vanuit het Zuiden waar de rest van het team woont. Ook moeten we onderweg overnachten en ook hebben we een tussenstop adres nodig, ergens in de buurt van het WK terrein waar we Diesel kunnen laten bijkomen van de reis en kunnen laten wennen aan het klimaat. Maandag 22 september kunnen we op het WK-terrein terecht. Gelukkig krijgen we van allerlei kanten hulp en zelfs brandstof sponsoring aangeboden! (bedankt oom Rob!) dus wij hebben er zin in. Natuurlijk houden we jullie van alles op de hoogte via onze website.