Presentatiewagen

Presentatiewagen

07.02.2012

Dromen doet vast iedereen, zo ook wij. De droom waarin ik een mooie paardenvrachtwagen zag met mezelf achter het stuur beleef ik nog regelmatig, maar dan met m’n ogen open en ik ben klaarwakker. Nu moet je wat te dromen houden en omdat ik een ruime fantasie heb, levert dat geen problemen op. Een droom waarin ik achter op een mooie presentatiewagen zit  -  een bruine met bruin leer en veel hout -   heeft bijna 2 jaar door mijn hoofd gespookt. Inmiddels kan ik na het dromen mijn ogen open doen, de trap af sprinten en rechtdoor de schuur in gaan waar……….   juist m’n droom staat te glimmen.

Onze prachtige wagen van Hans Meier stond 5 week na de bestelling al klaar in Duitsland. We hebben hem met veel plezier daar besteld, wat hebben die mensen veel wagens staan en ze weten er minstens zoveel van af. En dat ze wat ver weg wonen is geen probleem, daar zijn we inmiddels al achter. Zonder problemen stond er een service team in het noorden van Nederland op de stoep.

Rudolf heeft er inmiddels al mee gereden in de lessen van Gerard Leijten, zowel dressuur als vaardigheid.
Resultaat: Rudolf had een grijns van oor tot oor en Gerard zong uit volle borst nummers van Guus Meeuwis. (fijn, die head-set die Rudolf heeft aangeschaft, zo kun je alles  in de kantine perfect horen!) Meer foto’s staan in foto's.