P&K NAAR HET WK IN PORTUGAL!!!

P&K NAAR HET WK IN PORTUGAL!!!

07.08.2012

Gisteravond kregen we een telefoontje van onze bondscoach dat we op individuele basis mee mogen naar Portugal waar het WK verreden wordt in Companhia das Lezirias, Portugal 12 t/m 16 september.
SUPER, hoe kan het lopen. We zijn dit jaar begonnen in de klasse 4 met het idee: kijken of we op dit niveau een beetje mee kunnen komen. En dan hoor je 5 maanden later dat je mee mag naar het WK. We weten dat we nog niet de ervaring zoals veel van de andere teamleden hebben, maar we doen erg ons best om veel te leren en gaan keihard werken om zo goed mogelijk te presteren. Daarnaast is het natuurlijk een unieke kans om ervaring op te doen op zo’n groot evenement. Kijken hoe de andere teamleden werken en natuurlijk alle buitenlandse teams.
We hebben er veel zin en gaan voor 100 % genieten! En we gaan met z’n allen want veel vrienden en familie hebben al toegezegd dat ze mee gaan om ons op allerlei manieren te helpen en aan te moedigen!
We hebben van veel mensen de vraag gehad of ze ons ook financieel nog een beetje kunnen ondersteunen. Nou GRAAG, want de reis naar het WK gaat financieel goed in de papieren lopen en met alle ondersteuning zijn we super blij. Hieronder staat ons banknummer van de sponsorrekening van Menteam P&K en het linkje naar de site van het WK.

 

Rekeningnummer 977252825 t.n.v. R. Pestman te Eext


http://www.fep.pt/Disciplinas/Atrelagem/CampeonatodoMundo.aspx

Het sport complex van Companhia das Lezírias in Porto Alto, (25km vanaf Lissabon)