Farell

Fair Play D (2010)

KWPN (Sir Oldenburg x Modern)
1.75 cm


Het jongste paard op stal is Farell (Fair Play D). Farell is een zeer werklustig paard, met een geweldige instelling. Farell is vanaf zijn 3e jaar nog veel gegroeid en was een echte "slungel" dus 1 à 2 keer in de week voor de wagen mee naar het bos was voor hem in het begin meer dan genoeg. Daarnaast lekker longeren en met zijn maatjes naar buiten.

Farell is soms wat ingewikkeld op stal als er veranderingen zijn, maar door de vertrouwensband die hij inmiddels heeft is hiier in de wedstrijden weinig van te merken.

Vanaf 2015 gaat Farell mee op wedstrijden, eerst in de klasse 3 om ervaring op te doen. Maar al snel mocht hij ook mee naar Internationale wedstrijden. In 2016 liep hij in Chablis zijn eerste 2 sterren wedstrijd en in 2017 zijn 2e in Lisieux in beide wedstrijden werdt een 2e plaats behaald. Ja inderdaad, in de eerste jaren slechts 1 internationale wedstrijd per jaar, om informatie te krijgen waar aan gewerkt moet gaan worden maar niet te veel te vragen. Dan in 2018 vinden we Farell voldoende ontwikkeld om meer wedstrijden per jaar te gaan rijden. En in 2019 levert Farell 50% van de resultaten die tellen voor de FEI-worldranking lijst, waar we op de 2e plaats van de wereld genoteerd staan! In 2020 is Farell door de Covid-19 niet mee geweest op wedstrijd, doordat de focus op het WK in Pau lag met Diesel. Dat houdt echter niet in dat we hebben stil gezeten en we hopen dan ook in 2021 een fijn wedstrijd jaar te kunnen rijden waar Farell dan weer van de partij is!

 

 

Farell Farell Farell Farell Farell